Volver

Carta El Groc

  • Menús

Menú Cap de Setmana

29,9 €
Qué incluye este menú preestablecido: ENTRANTS + SEGONS + POSTRES CASOLANS y bebidas

ENTRANTS

Amanida de llegums amb llentia, cigró i quinoa, cogombrets envinagrats, ceba vermella, tomàquet sec, ruca, menta i vinagreta mostassa.

Amanida de formatge de cabra amb fruita de temporada, tomàquet cherry, nous, pastanaga i vinagreta de fruits vermells.

Amanida de fulles amb poma, pipes de carbassa, tomàquet cherry i salsa de iogurt.

Xató de Vilanova i la Geltrú.

Salmorejo amb ou , poma, pernil i crostons de pa.

Porro cuit a baixa temperatura amb salsa romesco i pinyons.

Carpaccio de carbassó amb oli de tomàquet sec, parmesà i ruca.

Carpaccio de bacallà amb préssec brasejat, tomàquet i olivada.

Vitello tonnato (carpaccio de matahambre amb anxova i olivada), ruca, salsa tàrtara i torradetes de pa de coca.

Musclos de roca al vi blanc amb farigola, romaní i llimona.

Les nostres braves amb maionesa i sofregit picant.

Croquetes de pollastre rostit al l'estil del Groc.

Croquetes de bacallà amb puntets d'all cremat.

Nyoquis de patata amb salsa de ceps i encenalls de parmesà.

SEGONS

Arròs sucós de galeres i musclos.

Arròs de marisc amb sèpia, musclos, gamba i escamarlà.

Arròs negre amb sèpia i musclos de roca.

Fideuà amb sèpia.

Fideuà negre amb all i oli d'alls escalivats.

Arròs de bacallà amb verdures.

Arròs de costella, botifarra i gírgoles.

Arròs de peus de porc amb botifarra negre.

Arròs de pollastre amb romaní, tomacons i oli de pimentó fumat.

Bacallà gratinat amb all i oli de codony amb llit d'espinacs, panses i pinyons.

Bacallà amb toffee de mel i romaní, puré de patata i chips de yuca.

Tataki de salmó amb salsa de curri, gingebre, coco i arròs.

Lluç a l'all cremat amb patata, musclos i gamba.

Lluç amb mantega d'herbes i verduretes. (Coliflor, bròcoli, pastanaga, tomàquet cherry, pèsols i nap)

Caneló XL (3 carns, vedella, porc i pollastre) de rostit gratinat amb parmesà i salsa de ceps.

Peus de porc gratinats amb all i oli i compota de poma.

Medalló de Xai amb salsa de iogurt especiat i cous cous.

Entrama de vedella amb chimichurri casolà i puré de patates.

POSTRES CASOLANS

Sopa de maracujà amb gelat de coco i crumble.

Flam de cafè amb nata o sense.

Crema catalana.

Fruita natural o amb crema cremada.

Mousse de iogurt amb pinya especiada i marinada amb crumble.

Pastís de xocolata amb gelat de vainilla.

Pastís de formatge amb salsa de fruits vermells i crumble.

Xarrup de llimona al cava.

Bebidas

1/2 ampolla de Vi de la casa o Refresc o Aigua

Los platos arriba mencionados podrán cambiar en función de la disponibilidad.
Este menú está disponible los Domingo, Sábado para Comida Attention, it will not be possible to choose from "à la carte" menu once at the restaurant

Menú Entre Setmana

19,9 €
Qué incluye este menú preestablecido: ENTRANTS + SEGONS + POSTRES CASOLANS

ENTRANTS

Amanida de llegums amb llentia, cigró i quinoa, cogombrets envinagrats, ceba vermella, tomàquet sec, ruca, menta i vinagreta mostassa.

Amanida de formatge de cabra amb fruita de temporada, tomàquet cherry, nous, pastanaga i vinagreta de fruits vermells.

Amanida de fulles amb poma, pipes de carbassa, tomàquet cherry i salsa de iogurt.

Xató de Vilanova i la Geltrú.

Salmorejo amb ou , poma, pernil i crostons de pa.

Porro cuit a baixa temperatura amb salsa romesco i pinyons.

Carpaccio de carbassó amb oli de tomàquet sec, parmesà i ruca.

Carpaccio de bacallà amb préssec brasejat, tomàquet i olivada.

Vitello tonnato (carpaccio de matahambre amb anxova i olivada), ruca, salsa tàrtara i torradetes de pa de coca.

Musclos de roca al vi blanc amb farigola, romaní i llimona.

Les nostres braves amb maionesa i sofregit picant.

Croquetes de pollastre rostit al l'estil del Groc.

Croquetes de bacallà amb puntets d'all cremat.

Nyoquis de patata amb salsa de ceps i encenalls de parmesà.

SEGONS

Arròs sucós de galeres i musclos.

Arròs de marisc amb sèpia, musclos, gamba i escamarlà.

Arròs negre amb sèpia i musclos de roca.

Fideuà amb sèpia.

Fideuà negre amb all i oli d'alls escalivats.

Arròs de bacallà amb verdures.

Arròs de costella, botifarra i gírgoles.

Arròs de peus de porc amb botifarra negre.

Arròs de pollastre amb romaní, tomacons i oli de pimentó fumat.

Bacallà gratinat amb all i oli de codony amb llit d'espinacs, panses i pinyons.

Bacallà amb toffee de mel i romaní, puré de patata i chips de yuca.

Tataki de salmó amb salsa de curri, gingebre, coco i arròs.

Lluç a l'all cremat amb patata, musclos i gamba.

Lluç amb mantega d'herbes i verduretes. (Coliflor, bròcoli, pastanaga, tomàquet cherry, pèsols i nap)

Caneló XL (3 carns, vedella, porc i pollastre) de rostit gratinat amb parmesà i salsa de ceps.

Peus de porc gratinats amb all i oli i compota de poma.

Medalló de Xai amb salsa de iogurt especiat i cous cous.

Entrama de vedella amb chimichurri casolà i puré de patates.

POSTRES CASOLANS

Sopa de maracujà amb gelat de coco i crumble.

Flam de cafè amb nata o sense.

Crema catalana.

Fruita natural o amb crema cremada.

Mousse de iogurt amb pinya especiada i marinada amb crumble.

Pastís de xocolata amb gelat de vainilla.

Pastís de formatge amb salsa de fruits vermells i crumble.

Xarrup de llimona al cava.

Los platos arriba mencionados podrán cambiar en función de la disponibilidad.
Este menú está disponible los Lunes, Martes, Miercoles, Jueves, Viernes para Comida Este menú está disponible los Viernes, Sábado para Cena Attention, it will not be possible to choose from "à la carte" menu once at the restaurant

Los precios y los platos pueden variar.

Estos precios no tienen aplicada ninguna oferta.

Los precios que aparecen aquí incluyen el IVA.

Servicio gratuitoReserva inmediata