Volver

Carta Ferrum

a la carta

TAPES I ENTRANTS

Pernil ibéric de gla amb pa amb tomàquet
17 €
Croquetes de brou de l’àvia i pernil de gla
9 €
Amanida de formatge de Maó sec, poma caramel·litzada, vinagreta de dàtils i pols de blat de moro
21,5 €
Crema de ceps amb micuit
11 €
Carpaccio de magret d’ànec amb endívies a la mostassa, parmesà i oli de tòfona negra
12 €
Foie a la planxa sobre brioix torrat amb escunyes caramel·litzades i gelatina de Calvados
16 €
Crema de gambes amb escuma d’ametlles i escopinyes
9 €
Ous “Ferrum” amb foie, ceps i oli de tòfona
11,5 €
Amanida tèbia de calamarcets, gelea de mandarina, cruixent de ceba morada i vinagreta d’”ají”
11 €
Pasta fresca farcida de tòfona blanca amb salsa de pebrot groc i parmesà
10,5 €
Gambes vermelles a la planxa amb oli verd
21,5 €

PEIXOS

Tataki de tonyina amb melmelada de tomàquet, festucs i saltejat de shitakes marinats amb oli de sèsam
19 €
Bacallà confitat sobre saltejat de trompetes de la mort i espinacs amb oli de pinyons
18 €
Llobarro salvatge amb castanyes i cremós de mongeta tendra
22,5 €
Rap a la sidra amb pomes i favetes a la menta
18 €
Lluç amb moniatos rostits, oli d’avellanes i cruixent de pernil ibèric
17,5 €
Morro de bacallà confitat amb patata del Bufet cuita a baixa temperatura, allioli de pebrot del piquillo i cruixent d’alga Kombu
22 €

CARNS

Trio de butifarres artesanes amb torronada de cigrons i salsa de col d’hivern
14 €
Magret d’ànec amb salsa de mel i llimona i saltejat de patchoy i rossinyols
17,5 €
Filet de vaca vella amb parmentier d’all i romaní, foie i salsa de formatge Idiazàbal
21,5 €
Steak tàrtar amb rúcula, parmesà i olivada d’arbequina
19 €
Presa Ibèrica amb ravioli de trinxat de la Cerdanya i cruixent de carxofa
18 €
Estofat de cua de bou amb patates de “Añavieja”
15 €

POSTRES

Banoffe
6 €
Carpaccio de pinya amb nous de macadamia, llima i reducció de Malibú
5,5 €
Panna Cotta amb salsa de fruita de la passió
5,5 €
Textures de coco amb pinya saltejada
6 €
Escuma de xocolata amb oli d’oliva verge, flor de sal i cruixent de briox
5,5 €
Tiramisú
6 €
Suggeriment amb gelat artesanal
5,5 €

Menú Mediodía

14,5 €
Este menú incluye: Entrantes + Plato + Postre + Bebida + Café

Entrantes

Ensalada de cinco hojas con mozzarella, tomate kumato y kikos

Penne rigate con salsa de naranja y salvia

Crema d guisantes con fideos de arroz y comino

Platos

Dorada a la plancha con tomate al horno con orégano

Solomillo ibérico con cremoso de patata con espinacas y salsa de champiñones

Crujiente de pollo con arroz basmati y mayonesa de wasabi

Postres

Espuma de uvas con pistacho

Peras con chocolate

Tarta de frambuesa

NB: Los platos arriba mencionados podrán cambiar en función del mercado y aparecen indicados a modo de ejemplo.
Haciendo una reserva con este menú, podrá, una vez haya llegado al restaurante, disfrutar de este menú, o hacer un pedido a la carta si cambia de opinión.

Menú 14.50 € 14,5 €

14,5 €
Qué incluye este menú preestablecido: Entrantes + Platos + Postres

Entrantes

Ensalada de cinco hojas con mozzarella, tomate kumato y kikos

Penne rigate con salsa de naranja y salvia

Crema d guisantes con fideos de arroz y comino

Platos

Dorada a la plancha con tomate al horno con orégano

Solomillo ibérico con cremoso de patata con espinacas y salsa de champiñones

Crujiente de pollo con arroz basmati y mayonesa de wasabi

Postres

Espuma de uvas con pistacho

Peras con chocolate

Tarta de frambuesa

Los platos arriba mencionados podrán cambiar en función de la disponibilidad.
Este menú está disponible los Lunes, Martes, Miercoles, Jueves, Viernes para Comida

Los precios y los platos pueden variar.

Estos precios no tienen aplicada ninguna oferta.

Los precios que aparecen aquí incluyen el IVA.

Servicio gratuitoReserva inmediata